PREV
NEXT

Produk Bintang

Produk

SG-BC065-9(13,19,25)T

SG-BC065-9(13,19,25)T

SG-BC025-3(7)T

SG-BC025-3(7)T

SG-DC025-3T

SG-DC025-3T

SG-PTZ2086N-12T37300

SG-PTZ2086N-12T37300

SG-PTZ2086N-6T30150

SG-PTZ2086N-6T30150

SG-PTZ4035N-6T75(2575)

SG-PTZ4035N-6T75(2575)

SG-PTZ2035N-6T25(T)

SG-PTZ2035N-6T25(T)

Video tengah

Video

Video kamera termal bisa ndhukung resolusi 1.3MP (1280x1024) lan HD 720P (1280x720) sanajan kanggo inti termal 640x384.

img

Aplikasi Solusi

Aplikasi

Border Security

Keamanan wates

Sistem EO/IR Jarak Jauh akeh digunakake ing proyek Keamanan Border.

Public Security

Keamanan Umum

Fungsi Deteksi Kebakaran saka Kamera EO/IR migunani banget kanggo proyek pencegahan kebakaran alas.

Intelligent Building

Gedung Cerdas

cameras
Energy Manufacturing

Produksi Energi

cameras

Profil Perusahaan

babagan awake dhewe

TEKNIK SAVGOOD– Supplier Solusi Pencitraan Termal lan Katon Jaringan.
13 taun pengalaman ing industri Keamanan & Surveillance, 13 taun pengalaman ing pasar perdagangan jaban rangkah.

Exporeimg
about_img

Ninggalake Pesen Panjenengan