ПРЕТХОД
СЛЕДНО

Star производи

Производи

SG-BC065-9(13,19,25)T

SG-BC065-9(13,19,25)T

SG-BC025-3(7)T

SG-BC025-3(7)T

SG-DC025-3T

SG-DC025-3T

SG-PTZ2086N-12T37300

SG-PTZ2086N-12T37300

SG-PTZ2086N-6T30150

SG-PTZ2086N-6T30150

SG-PTZ4035N-6T75(2575)

SG-PTZ4035N-6T75(2575)

SG-PTZ2035N-6T25(T)

SG-PTZ2035N-6T25(T)

Видео Центар

Видео

Видеата со термална камера може да поддржат резолуција од 1,3 MP(1280x1024) и HD 720P (1280x720) дури и за термално јадро од 640x384.

img

Апликација Решение

Апликација

Border Security

Гранична безбедност

Системите EO/IR на долги растојанија широко се користат во проектите за гранична безбедност.

Public Security

Јавна безбедност

Функцијата за откривање пожар на EO/IR камерите е многу корисна за проекти за заштита од шумски пожари.

Intelligent Building

Интелигентна зграда

cameras
Energy Manufacturing

Производство на енергија

cameras

Профил на компанијата

за нас

SAVGOOD ТЕХНОЛОГИЈА– Добавувач на решенија за мрежни видливи и топлинска слика.
13 години искуство во индустријата за безбедност и надзор, 13 години искуство на странски трговски пазар.

Изложетеimg
about_img

Оставете ја вашата порака