PARAQITUR
TJETËR

Produktet Star

Produktet

SG-BC065-9(13,19,25)T

SG-BC065-9(13,19,25)T

SG-BC025-3(7)T

SG-BC025-3(7)T

SG-DC025-3T

SG-DC025-3T

SG-PTZ2086N-12T37300

SG-PTZ2086N-12T37300

SG-PTZ2086N-6T30150

SG-PTZ2086N-6T30150

SG-PTZ4035N-6T75(2575)

SG-PTZ4035N-6T75(2575)

SG-PTZ2035N-6T25(T)

SG-PTZ2035N-6T25(T)

Video Qendra

Video

Videot me kamera termike mund të mbështesin rezolucion 1.3MP (1280x1024) dhe HD 720P (1280x720) edhe për bërthamën termike 640x384.

img

Aplikacion Zgjidhje

Aplikacion

Border Security

Siguria Kufitare

Sistemet EO/IR në distanca të gjata përdoren gjerësisht në projektet e Sigurisë Kufitare.

Public Security

Siguria Publike

Funksioni i Zbulimit të Zjarrit të Kamerave EO/IR është shumë i dobishëm për projektet e parandalimit të zjarrit në pyje.

Intelligent Building

Ndërtesë inteligjente

cameras
Energy Manufacturing

Prodhimi i Energjisë

cameras

Profili i Kompanisë

rreth nesh

TEKNOLOGJIA SAVGOOD– Furnizuesi i zgjidhjeve për imazhe termike dhe të dukshme në rrjet.
13 vjet përvojë në industrinë e Sigurisë dhe Mbikëqyrjes, 13 vjet përvojë në tregun e tregtisë jashtë shtetit.

Eksploroniimg
about_img

Lini Mesazhin Tuaj